isu írta:Igaz, ha elviszed innen az olvasókat, akkor nem itt fognak vitázni.
Szerintem ebben a közegben kellene vitát folytatnodLegalábbis szerintem...
isu írta:Igaz, ha elviszed innen az olvasókat, akkor nem itt fognak vitázni.
Szerintem ebben a közegben kellene vitát folytatnodLegalábbis szerintem...
Köszönöm a hozzászólásokat.
Mit szólunk a HAZA és RÉGIÓ fogalmához?
bdk írta:Címkék: kütyü
Krisztián hívta fel a figyelmemet az Art. Lebedev Studio munkáira. ... Mindent terveznek, amivel megbízzák őket (honlapot, bútort, háztartási gépet, szórakoztató elektronikát, betűtípust...), vezetőjük Artyemij ...Oldalukat tallózva azonban kiderül az is, hogy nem idegen tőlük a humor sem. Feltaláltak és formaterveztak például egy adaptert is, amely hatákonyan oldja meg azt a problémát, hogy az ember ujja nem fér bele a konnektorba. A csatlakoztató megbízhatóan hidalja át ezt a technikai akadályt.
A ujjnak szánt üregbe helyezett fém kontaktusok garantálják a megrázó élményt.
A sok száz igen mutatós komoly terv mellett a komolytalan találmányaik közül érdemes megcsodálni még a denevéralakú csíptetőt, amely igen vidámmá teheti a teregetést.
Különösen akkor, ha előtte ittunk formatervezett vodkásüvegeikből:
Mondjuk ennyit:
3 komment
Az a duplafülü pohár nem is hülyeség. Jó kettőslátásra, az egyiket csak sikerül megfogni-))
bdk írta:BDK posztumusz · http://bdk.blog.hu 2007.11.17. 17:17:11
Nem pohár, hanem bögre. És azért ügye rájöttél, mit akarna ábrázolni...
Fekete Bárány 2007.12.01. 23:51:50
Hát, ha BDK posztumusz...
Finály Henrik: A latin nyelv szótára:postumus l. posterus III. A.) postremus = 1. térben, leghátulsó, utolsó: 3. ad postremum = időben utolsó, utoljára, végre B.) postumus = utoljára született, az atya halála után született 1533-1535 kolumna ...
AKI SAJÁT HALÁLHÍRÉT KÖLTI... De, ha a bögre utólagos magyarázata nincs, át is siklottam volna fölötte. Így már, valóban, valóban...
bdk írta:Egyelőre még nem rontott meg annyira az internet, hogy képzelétbeli alakokkal beszéljek meg bármit is. http://www.karpataljaforum.net/viewtopic.php?t=352 (171. hozzászólás)
Vissza: Általános beszélgető fórum
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég